AVEM O ECHIPA DE  PROFESIONISTI

Da, la Palatul Alexander putem spune cu mana pe inima nu doar ca suntem cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava, dar si ca lucram cu o echipa de profesionisti. Fie ca vorbim despre bucatarie, deci de persoanele care se ocupa cu segmentul meniuri de nunta, fie ca vorbim despre managerii de eveniment sau de sefii de sala, Palatul Alexander exceleaza in ceea ce priveste serviciile.

Serviciile pentru noi sunt un domeniu pe care il respectam cu o seriozitate dusa la extrem. In privinta seriozitatii si a calitatii serviciilor, niciodata nu am operat si nu vom opera cu jumatati de masura. Stim ce inseamna o nunta, stim ce inseamna visurile unei mirese, sau psihologia unui mire. Stim. Ne punem adesea in locul mirilor si stim ce asteptari au ei de la o sala de nunti din Suceava. Si nu numai din Suceava. Asteptarile mirilor sunt probabil aceleasi, peste tot in lume. Nu credem ca exista mire care sa nu isi doreasca o nunta de poveste, cum nu credem ca exista mireasa care sa nu isi doreasca un eveniment perfect.

Sigur, nu vom pretinde niciodata ca suntem perfecti. Insa vom afirma raspicat ca mereu vom incerca sa atingem perfectiunea. Constientizam, si ne straduim sa atingem mereu un nivel extrem de ridicat al calitatii serviciilor.

De aceea, poti sta linistit, pentru ca la Palatul Alexander vei intalni mereu ospatari echipati elegant, in costume identice, in camasi identice, cu pantaloni identici, cu manusi, cravata, batista identice, si, evident, cu stiinta meseriei si cu zambetul pe buze. La Alexander vei gasi un manager tanar si dedicat evenimentului tau. La Alexander vei gasi bucatari pasionati care vor gati responsabil si cu gandul ca meniul este unul dintre factorii care pot aduce zambetul pe chipul unei mirese sau a unor socri.

Stim, de aceea te rugam sa ai incredere in noi. Pentru ca stim ce gandeste un mire.