AVEM RESPECT PENTRU TINE

Da, avem un mare respect pentru tine. In primul rand, avem un respect enorm pentru ca ne-ai ales. Desi puteai alege dintr-o paleta variata de sali de nunti din Suceava, tu ai ales Palatul Alexander. Da, avem un respect deosebit pentru tine pentru ca stim ca esti o persoana care iubesti gusturile bune, altmiteri nu mai erai clientul nostru.

Te respectam pentru ca iubesti rafinamentul, ca esti o persoana foarte atenta la detalii si ca impartasesti aceleasi valori ca ale noastre. Te respectam pentru ca ai incredintat pe umerii nostri responsabilitatea nuntii sau a evenimentului tau. Pentru tine, nunta este unui dintre cele mai importante evenimente din viata, si stim ca nu ti-ai fi pus pe tava increderea chiar oricui.

Ai ales Palatul Alexander. Si pentru asta, iti multumim din suflet! Si nu, nu vrem sa te dezamagim! Din contra, vrem sa ne revansam, oferindu-ti o nunta de poveste. Vrem sa te ajutam sa iti indeplinesti un vis. Vrem ca impreuna sa facem ca totul sa fie nu bine, ci extraordinar!

Suntem la dispozitia ta, si ne dorim cu ardoare un lucru. Sa ramanem prieteni dupa eveniment. Sa iti aduci aminte cu emotie nu doar de eveniment, ci si de cei care au fost alaturi de tine, cu responsabilitate si zambet, in cea mai importanta zi din viata ta. Vrem sa te putem privi in ochi mereu cand ne vom intalni dupa nunta si sa ne saluti cu caldura.

Da, te respectam. Si da, vrem sa ramanem PRIETENI!

Iti multumim!