Meriti #altceva

Te-ai întrebat vreodată dacă meriți #altceva? Cu siguranță te-ai întrebat. Cu siguranță #meriți. Cu siguranță ești în căutare de #ireproșabil #inegalabil #nobil. Cu siguranță nu ai găsit aceste elemente în saloanele de evenimente din Suceava. Cu siguranță nu te vei opri din căutări. În cazul acesta vino să vezi și Palatul Alexander! Pentru că meriți o nuntă de vis la un salon de evenimente unic în Suceava.

Nu doar aspectul de bijuterie arhitecturală face din Palatul Alexander un palat miniatural autentic, ci și dorința de a ne ridica la rang de ”palat” în ceea ce privește genul evenimentelor care vor fi organizate la noi, precum și al serviciilor, care obligatoriu trebuie să fie exemplare, ireproșabile și inegalabile .

Începând de la meticulozitatea cu care a fost lucrat fiecare element ce compune decorarea Palatului, continuând cu detalii excepțional de fine legate de sculpturi, stucaturi, accesorii și terminând cu elemente care conferă unicitate în materie de decorare, Palatul Alexander este unic pe scena saloanelor de evenimente din Suceava.

Decorarea Palatului Alexander s-a realizat într-o manieră inconfundabilă. În stilul nobil franțuzesc, stil care ”impunea” palatelor ca încăperile lor să fie împodobite încă din secolele XVI-XVII cu stucaturi rafinate, iar pereții să fie împodobiți cu coloane antice în stil grecesc care să respecte proporțiile de aur. Fă un exercițiu de imaginație și închipuie-ți o nuntă la un astfel de palat! O nuntă în Suceava care întrece orice imaginație.

Palatul Alexander este scăldat în lumină. Atât exteriorul cât și interiorul sunt cu adevărat fabuloase în materie de iluminat. Exteriorul se bucură de o ”înfățișare unică” în Suceava și este comparabil cu celebrele pălățele de la marginea Parisului. Peste o sută de lumini arhitecturale așezate tacticos de către cea mai prestigioasă firmă de lumini arhitecturale italiene din România ”veghează” la palat în tăcere. În tonuri de alb-unt și galben-amber, iluminatul arhitectural este unic și te copleșește, fiind cu totul diferit de tot ce există pe segmentul saloane de evenimente din Suceava.

Palatul Alexander - singurul loc în care iluminatul arhitectural este făcut la rang de artă
Palatul Alexander – singurul loc în care iluminatul arhitectural este făcut la rang de artă

Iluminatul interior este și mai fabulos. Nu mai puțin de 15 candelabre uriașe împodobesc interiorul. Patru dintre acestea doboară orice record în materie de lumini ambientale în Suceava, conținând fiecare nu mai puțin de 180 de becuri și având diametrul fiecare de câte 3,5 metri. Fiecare dintre candelabre conține nu mai puțin de 1200 de cristale, spectacolul de lumină creat de acestea într-o seară de bal tăindu-ți respirația.

PALATUL ALEXANDER - MAI MULT DECAT O SALA DE NUNTI IN SUCEAVA
  Imaginează-ți o nuntă vegheată de 5000 de cristale si peste 1000 de becuri

Holurile sunt de-asemeni de un spectacol rar, un spectacol imposibil de găsit la o sală de nunți din Suceava. Două scări balansate împodobite cu marmură grecească și covor roșu stau strajă față de invitații de vază care calcă pragul palatului. Fierul forjat patinat în două nuanțe, negru și auriu este martor mut la toate evenimentele de gală din #palat. Lemnul masiv este arbitrul eleganței din barul unicat plin de sculpturi manuale, care impresionează prin măreție. Vitraliile pictate manual dau o pată de culoare mirifică, iar tapetul, marmura și mozaicul din băi te fac să te simți realmente divin. Într-un astfel de decor, orice fotograf sau videograf de nuntă din Suceava s-ar simți ca într-un paradis.

La Palatul Alexander toate miresele sunt printese! Pentru că Palatul este de poveste
La Palatul Alexander toate miresele sunt printese! Pentru că Palatul este de poveste

În principala sală de evenimente a Palatului Alexander, coloanele grecești cu capitel ionic care respectă acea Proporție divină a lui Fibonacci ”riscă” să atingă perfecțiunea, iar demifotoliile personalizate cu butoni și catifea bordeaux îți confirmă că la #palat bunul gust plutește în aer la fiecare pas.

Ca atare, faci nunta la #palat. Pentru că meriți o nuntă de poveste într-un oraș de poveste – Suceava.