AVEM UN SALON INEGALABIL

Da. Noi credem ca avem un salon de nunti inegalabil in Suceava. Credem ca avem cel mai elegant salon de nunta din Suceava, insa nu degeaba, ci din mai multe motive.

Inegalabil pentru ca stim ca este greu de egalat in Suceava atentia la detalii pe care am manifestat-o noi inca din prima zi de inaugurare. In Suceava nu mai exista nicio alta sala de nunti care sa fi fost facuta respectand acele proportii „ideale” ale lui Fibonacci. Stii ce inseamna proportiile „ideale”? Daca nu, trebuie sa dai un search pe Google cu urmatoarea sintagma „porportia divina Fibonacci”. Atunci vei intelege cu adevarat ce inseamna Palatul Alexander. Da, la Palat am respectat acea proportie ideala legata de raportul lungime-latime de 1,618, pentru ca Alexander are 33,7 m lungime pe 20,8 m latime. . Fii curios sa vezi ce inseamna proportia divina, si vei ramane cu o experienta pe viata. Apasa aici pentru un articol savuros, pentru care, cultura ta generala ne va multumi.

SINGURUL SALON DE EVENIMENTE DIN SUCEAVA CONSTRUIT DE LA ZERO CU ARHITECTI FRANCEZI SPECIALIZATI IN LUCRARI CLASICE

Inegalabil pentru ca e greu de egalat in Suceava arhitectura pe care o avem noi la Palatul Alexander. Echipa care a lucrat intens la proiectarea Palatului Alexander este una de arhitecti si designeri specializati cu precadere pe constructii clasice. Palatul este realizat intr-un stil arhitectural corect si curat, fara zorzoane si fara stucaturi puse dupa ureche. Totul are o logica si o acurate stilistica. Sunt multe saloane de nunti in Suceava care au incercat sa ne copieze stilul arhitectural. Din pacate rezultatele au fost dezamagitoare. Atat interiorul, cat si exteriorul au fost plagiate, atat de saloane de evenimente din Suceava, cat si din afara localitatii. Aceasta situatie nu ne-a dezamagit, ci ne-a starnit un sentiment de mandrie si mai acut, constientizand ca suntem un adevarat etalon in ceea ce priveste salile de nunti din Suceava si nu numai.

Palatul Alexander este cea mai impresionanta sala de nunti din Suceava
Palatul Alexander este cea mai impresionanta sala de nunti din Suceava