DESPRE ALEXANDER

PALATUL ALEXANDER ESTE CEA MAI FRUMOASA SALA DE NUNTI DIN SUCEAVA

Palatul Alexander este cea mai frumoasă sala de nunți din Suceava. Dovada cea mai elocventă este dată de notele primite de Palatul Alexander din recenzii pe cele mai importante platforme care ar putea clasifica saloanele de nunti. Astfel, salonul nostru de evenimente ocupă locul 1 în toate clasamentele din Suceava legate de saloane de evenimente. Atât pe Google, cât și pe Facebook, ori pe Youtube, Palatul Alexander se detașează pe locul 1 în topul serviciilor și al eleganței. Feedbackul clienților este cel mai important criteriu care ne ghidează și care ne face să ne dorim să fim mai performanți în fiecare sezon, mirii și miresele, precum și invitații lor fiind cei care ne-au poziționat prin recenziile lor pe locul 1 în Suceava. Ca atare, raportându-ne la opinia mirilor și a oaspeților, putem concluziona fără doar și poate că Palatul Alexander este cel mai frumos si mai elegant salon de evenimente din Suceava.

Palatul Alexander este cu siguranta cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava. Da, este cel mai elegant salon de evenimente din Suceava
Palatul Alexander este cu siguranta cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava.

PALATUL ALEXANDER A CASTIGAT IN ULTIMII 3 ANI TITLUL DE CEL MAI FRUMOS SALON DE EVENIMENTE DIN SUCEAVA, CONFORM RECENZIILOR

În egală măsură, Palatul Alexander este, credem noi, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte arhitecturale neoclasice din Suceava din perioada recentă. Palatul Alexander a fost creionat în inima Parisului și reprezintă inspirația și munca unei echipe de arhitecti care au adus în Suceava parfumul superb al unui stil arhitectural nemuritor: neoclasicul. De ce neoclasicul ? Pe de-o parte din dorința de a obține un rezultat arhitectural care să contrasteze cu peisajul anost și gri al tuturor saloanelor de evenimente din Suceava, iar pe de altă parte, din dorința de a realiza ceva inegalabil. De aceea, azi, aflându-te în fața salonului nostru de evenimente, iti va fi aproape imposibil sa nu spui despre Alexander că este un veritabil palat franțuzesc construit într-o manieră senzationala, un palat in care se pot organiza cele mai frumoase si somptuoase nunti din Suceava. Dovada cea mai elocventa a aprecierilor este data de faptul ca in ultimii 3 ani, practic de la inaugurarea salonului in anul 2017, Palatul Alexander s-a situat detasat pe locul 1 in fruntea preferintelor mirilor si a mireselor din Suceava.

Palatul Alexander este cu siguranta cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava. Da, este cel mai elegant salon de evenimente din Suceava
Incontestabil, Palatul Alexander este cel mai elegant salon de evenimente din Suceava

UNDE SI CUM ESTE POZITIONAT PALATUL ALEXANDER IN SUCEAVA

Trebuie sa intelegi cat de privilegiata este pozitia in care se afla Palatul Alexander si cat de avantajata este nunta ta daca o faci la Palat. Crezi ca ti-ar placea sa fii mireasa intre blocurile din Suceava? Ti-ar placea sa faci nunta intr-un cartier din Suceava aglomerat si ticsit de lume, biciclete, masini ? Ti-ar placea sa faci nunta la un restaurant care are pe post de parcare un simplu trotuar ? Stim noi sigur ca nu. In schimb vei prefera un loc aerisit, la iesire din Suceava, in cea mai noua si mai moderna zona din oras. Da, aici se afla Palatul Alexander. In cea mai noua si mai curata zona din Suceava, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, chiar la soseaua europeana E85. Palatul Alexander este sala de nunti din Suceava cea mai bine pozitionata, in cea mai exclusivista zona din oras, in zona hotelurilor de 4 stele, in cea mai aerisita si in cea mai moderna arie. Palatul Alexander se afla in zona reprezentantelor auto, cladiri super-moderne si chiar langa JENI Palace, cea mai avangardista sala de nunti din Suceava, si „gard in gard” cu Hotel Mandachi, care este cel mai modern si luxos hotel din Moldova. Suntem exact acolo unde se va muta peste cativa ani intreg orasul, nu intr-o fundatura de cartier, ticsita de blocuri.

Palatul Alexander este cu siguranta cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava. Da, este cel mai elegant salon de evenimente din Suceava
Palatul Alexander este de o frumusete rara. Avem cele mai frumoase si mai stilate mirese

Pentru orice mireasa din Suceava ar trebui sa fie important si locul in care este amplasat restaurantul unde isi va petrece nunta. Conteaza enorm atat exteriorul, cat si interiorul. Nu putem face abstractie de exterior, cand ne raportam la un salon de evenimente. El nu poate fi pozitionat chiar oriunde, ori tocmai asta inteleg si mirii nostri – pozitia privilegiata si exclusivista a Palatului Alexander in Suceava.

SALA DE NUNTI IN SUCEAVA ATAT PENTRU EVENIMENTE MICI DE 100-150 PERSOANE, CAT SI PENTRU EVENIMENTE MARI DE 400-450

Palatul Alexander poate găzdui evenimente de până la 450 persoane. Dispus pe un perimetru 33 metri pe 21 metri, acest salon de nunti unic în Suceava poate găzdui mai multe genuri de evenimente, începând de la nunți, terminând cu conferințe sau evenimente business. dar si botezuri.

Fie că ai o nuntă sau un botez de 150, 200 sau 400 persoane, aceasta poate fi organizată cu succes la Palatul Alexander. Intreg personalul de la Palatul Alexander este 100% implicat si dedicat oricarui eveniment.

Salonul nostru principal este perfect adaptabil atat pentru evenimente mari cat si pentru evenimente medii sau mici. Niciodata nu se va putea spune ca la un eveniment de 100 de persoane sala pare prea mare, sau ca la un eveniment de 400 persoane, sala pare prea mica. Sala noastra de nunti este conceputa astfel incat sa poata organiza ambele tipuri de evenimente. Dimensiunile nu sunt cele ale unei sali uriase, in care te pierzi, dar nu sunt nici ale unei sali mici.

Palatul Alexander – trebuie sa vii sa vezi cum arata cel mai frumos salon din Suceava

PALATUL ALEXANDER ESTE ADAPTABIL IN FUNCTIE DE EVENIMENT. POTI FACE ATAT O NUNTA MARE CAT SI UN BOTEZ MAI MIC. PALATUL ESTE DEDICAT ATAT EVENIMENTELOR MARI CAT SI A CELOR MICI DIN SUCEAVA

Dimensiunea salonului de nunti Palatul Alexander este una extrem de tentanta atat pentru evenimentele mari, de 400-450 persoane, cat si pentru evenimentele medii, de 200-250 persoane, sau mici 75-150 persoane. De ce ? Deoarece salonul nostru are un raport lungime/latime de 33/21 metri, fiind perfect atat pentru evenimentele mari, cat si pentru cele cu un numar redus de invitati. Salonul nu este nici pe departe urias pentru a putea spune ca nu vei putea face un eveniment de 200-300, dar sub nicio forma nu este nici mic, pentru a putea spune ca nu poti face un evenimente de 350-400 persoane. Totul se rezolva printr-un mod ingenios de asezare a meselor si a scaunelor. La o nunta de 400 persoane, echipa noastra profesionista va opta pentru un aranjament cu cate 10 scaune la masa, in timp ce la un eveniment de 100-150 sau 200 de persoane vom opta pentru un aranjament cu 6 sau 8 persoane la masa. De-asemeni la un eveniment foarte mare, vom pastra o distanta mai mica intre mese, in timp ce la un eveniment de dimensiuni reduse, vom majora distanta intre ele. Bineinteles, ca toate aceste operatiuni trebuie sa fie gestionate de catre o echipa de organizare profesionista, care sa stie sa fie flexibila pe fiecare eveniment, si care sa stie sa se solidarizeze cu preferintele fiecarui client. La Palatul Alexander nu facem diferenta intre evenimentele mici si cele foarte mari. Toate sunt tratate cu seriozitate totala si cu un profesionalism maxim, intrucat stim ca atat evenimentele mici, cat si cele mari, ascund in spatele lor povesti care trebuie respectate si gestionate asa cum se cuvine.

PALATUL ALEXANDER ESTE O SALA DE NUNTI OPEN-SPACE, FARA STALPI. O NUNTA IN SUCEAVA NU POATE FI MAI WOW DECAT AICI

Stim ca problema stalpilor este una adesea delicata. In primul rand, pozitionarea invitatilor dupa stalpi poate fi un aspect dificil de gestionat, iar in al doilea rand, o alta problema majora intervine atunci cand ringul de dans este afectat de stalpi. La Palatul Alexander sala este open space, tot spatiul fiind dedicat invitatilor si mirilor, neexistand vreun impediment legat de coloane sau stalpi.

Palatul Alexander este cu siguranta cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava. Da, este cel mai elegant salon de evenimente din Suceava
La Palat avem cele mai frumoase si mai elegante decoruri

PALATUL ALEXANDER ARE O PARCARE PRIVATA DE 2000 MP

Stim cat de frustrant este sa mergi la o nunta in Suceava si sa lipseasca locurile de parcare cu desavarsire. Stim, pentru ca majoritatea saloanelor de evenimente din Suceava duc lipsa de locuri de parcare. Orice nunta in Suceava este afectata mai mult sau mai putin de spatiul dedicat parcarii. La Palatul Alexander am 2 parcari, una in fata si una in spate. Cea din fata are aproximativ 1000 mp, iar in spatele salonului si pe langa salon mai sunt inca 1000 mp, in total 2000 mp. Orice invitat pe care il ai la nunta, poate petrece linistit, stiind ca masina sa este intr-o parcare supravegheata atat video cat si de parking valetii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *