Despre

Palatul Alexander este cu siguranță cea mai frumoasă sală de nunți din Suceava. Dovada cea mai elocventă este dată de notele primite de Palatul Alexander din recenzii. Astfel, salonul nostru de evenimente ocupă locul 1 în toate clasamentele din Suceava legate de saloane de evenimente. Atât pe Google, cât și pe Facebook, Palatul Alexander se detașează pe locul 1 în topul serviciilor și al eleganței. Feedbackul clienților este cel mai important criteriu care ne ghidează și care ne face să ne dorim să fim mai performanți în fiecare sezon, mirii și miresele, precum și invitații lor fiind cei care ne-au poziționat prin recenziile lor pe locul 1 în Suceava. Ca atare, raportându-ne la opinia mirilor și a oaspeților, putem concluziona fără doar și poate că Palatul Alexander este cel mai frumos salon de evenimente din Suceava.

Palatul Alexander - Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava
Palatul Alexander – Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava

În egală măsură, Palatul Alexander este, credem noi, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte arhitecturale neoclasice din Suceava din perioada recentă. Palatul Alexander a fost creionat în inima Parisului și reprezintă inspirația și munca unei echipe, care împreună cu arhitecți și designeri români și francezi au adus în Suceava parfumul superb al unui stil arhitectural atemporal și nemuritor: neoclasicul. De ce neoclasicul ? Pe de-o parte din dorința de a obține un rezultat arhitectural care să contrasteze cu peisajul anost și gri al unei părți din Suceava, iar pe de altă parte, din dorința de a realiza ceva inegalabil. De aceea azi, aflându-te în fața clădirii, nu vei putea niciodată să îi confunzi destinația, fiind aproape imposibil ca cineva să poată spune despre Alexander că seamănă cu ceva mai mult decât cu un veritabil palat franțuzesc construit într-o manieră curată și corectă.  

Palatul Alexander nu trebuie să fie etichetat doar ca o sală de nunți, pentru că ne place să credem că înseamnă mai mult decât o sală de nunți sau un salon de evenimente din Suceava, Palatul Alexander fiind conceput și ca viitoare gazdă a unor evenimente business, dar și a unor evenimente caritabile, culturale și educative. 

NUNȚI ÎNTRE 150 ȘI 400 PERSOANE

Palatul Alexander poate găzdui evenimente de până la 500 persoane. Dispus pe un perimetru 33 metri pe 21 metri, acest salon unic în Suceava poate găzdui mai multe genuri de evenimente, începând de la nunți, terminând cu conferințe sau evenimente business.

Fie că ai o nuntă de 150, 200 sau 400 persoane, aceasta poate fi organizată cu succes la Palatul Alexander.