Salon de evenimente Suceava

Palatul Alexander este un concept care depășește barierele unui salon clasic de evenimente, iar denumirea ne motivează și în egală măsură ne obligă.

Palatul Alexander este locul unde vom ajuta. Pentru că iubim să ajutăm și pentru că trebuie să ajutăm! La Palat acțiunile caritabile vor avea mereu prioritate și susținere. Pentru că Palatul Alexander vrea să fie un palat al gesturilor nobile nu doar al petrecerilor. Palatul Alexander vrea să ajute pe cei aflați în suferință, fie că aceștia sunt copii, bătrâni, bolnavi, fie că sunt elevi eminenți fără sprijin material, fie că sunt asociații de protecția animalelor sau de protecția mediului înconjurător. Palatul Alexander consideră că aceasta trebuie să fie menirea sa, nu doar să fie gazda unor nunți frumoase în Suceava. Palatul Alexander va sprijini orice demers caritabil în mod GRATUIT, nepercepânu-se nicio taxă de închiriere vreodată când va fi nevoie să sprijine un act caritabil. Avem porțile deschise pentru orice demers nobil, nu doar pentru evenimente distractive.PALATUL ALEXANDER DONEAZA

Palatul Alexander a donat suma de 15000 lei pentru bolnavii de cancer din Spitalul Județean Suceava, Secția Oncologie.

Sigur, orice eveniment de inaugurare este o sărbătoare în sine pentru cei care au investit resurse materiale și morale în acel obiectiv. Fie că este vorba despre inaugurarea unei micuțe prăvălii sau a unui  imobil uriaș, pentru cel care a investit moral în acel lucru, momentul inaugurării reprezintă sau trebuie să reprezinte o sărbătoare în sine, un moment care încununează într-un fel sau altul munca depusă și care confirmă, în pofida piedicilor puse, că aceasta este răsplătită pe măsură.

Astfel, ne-am gândit ca această sărbătoare este sau ar trebui să fie cu precădere o sărbătoare a mulțumirii. Fiind în imediata vecinătate a sfintelor sărbători de Paște, perioadă în care fiecare căutăm să fim mai buni într-un fel sau altul, am considerat că ar fi extrem de frumos să putem împărți din bucuria noastră și celor cu care destinul nu a fost foarte blând. De aceea am considerat că putem și că trebuie să facem un bine unor oameni care chiar au nevoie cu disperare de ajutor. Am ales de data aceasta să facem un gest caritabil pentru bolnavii de cancer din cadrul Spitalului Judetean Suceava, sectia de Oncologie, știind câtă nevoie de sprijin și alinare au în lupta pe care o duc zi de zi.

PALATUL ALEXANDER - DORIN GOIAN CATALIN MOROSANU
Alături de Cătălin Moroșanu și Dorin Goian în lupta împotriva cancerului

Sigur, suntem ferm convinși că vor fi și voci care ne vor acuza că aceasta este o politică de marketing, și că de fapt intențiile noastre ar fi într-un fel sau altul meschine. Din punctul nostru de vedere, a te lăsa intimidat de astfel de păreri înseamnă o dovadă de slabiciune echivalentă cu lipsa inițiativei unui astfel de gest nobil.

Deisgur, pentru mediatizarea unui astfel de eveniment, care poate conduce în mod indirect și la stimularea unor altor persoane să recurgă la astfel de gesturi nobile, am apelat la o serie de prieteni, care au răspuns cu promptitudine și au spus un DA răspicat acestei inițiative generoase.

Este vorba despre Dorin Goian, marele nostru campion cu care ne mândrim, dar și alte persoane pe care noi le considerăm niște repere sociale. Este vorba despre Cătălin Moroșanu, renumitul campion de K1, dar și de Sebastian Ciobanu și maestrul Mihai Constantin, acesta fiind cel care a înființat clubul de K1 Scorpions Iași, locul unde practică sport câteva mii de copii și tineri. Pentru noi, aceștia sunt înainte de prieteni niște repere sociale și morale și nu putem decât să ne înclinăm în fața lor pentru că au ajutat la mediatizarea acestui tip de inițiativă socială.

Nu știm dacă suma de 15000 lei este o sumă mare sau nu. Știm însă că am făcut tot ce ne-a stat în putință să #ajutăm.